Ana içeriğe atla

Mobilya Montaj Ustası

Kurulacak Mobilyanın Resmini WhatsApp'dan Gönder Montaj Ücretini Öğren.WhatsApp 05543713294

Mobilya Montaj Hizmeti

ikea pax  gif ile ilgili görsel sonucu

İnternetten veya Yapı Marketlerden Almış Olduğunuz Her Türlü Marka Model Mobilyalarınızın Montaj Kurulumunu En Uygun Fiyatlarla Profesyonel Olarak Yapmaktayız.

Bize whatsApp'dan da Ulaşabilirsiniz.

Mobilya Montaj Fiyatları için hemen arayın.

Mobilya Montajı ve Kurulumu


Ä°lgili resim

+90 554 3713294
Dolap-Gardırop-Sürgülü dolap-6 kapılı-5 kapılı-4 kapılı-3 kapılı-2 kapılı-tek kapılı dolap-Yatak odası takımı-Genç odası takımı-Tv ünitesi-Koltuk takımı-Masa Sandalye-konsol ve Vitrin-Karyola-Kitaplık-Banyo ve Mutfak-Çok amaçlı dolap-Takı dolabı-Portmanto-Şifonyer-Komodin-Ayakkabılık-Çalişma masası-Orta sehpa-Kanepe-Baza-Beşik-Ayna-Saat-Tablo gibi mobilyalarınızın kurulumunu profosyonel ekibimiz tarafından en uygun fiyatlarla yapmaktayız.

Beylikdüzü montaj servisi-Bahçeşehir montaj servisi-Avcılar montaj servisi-Küçükçekmece montaj servisi-Bahçelievler montaj servisi-Bakırköy montaj servisi.  05543713294

+90 554 3713294

mobilya gif ile ilgili görsel sonucu

MOBİLYA MONTAJ 

Mobilyalar günümüzde internet üzerinden veya yapı marketlerden istenilen ölçülerde ve fiyatlarda rahatlıkla satın alinabilmektedir.
İnternet üzerinden veya yapı marketlerden aldığınız mobilyalar hem nakliyesi kolay olduğu için hemde daha az depolama alanı kapladığı için parça parça kolilere sığacak şekilde paketlenmektedir.
İnternet ve yapı marketlerinden aldığımız mobilyalar neden ucuz ?
Yapı marketlerden aldığınız mobilyaların nakliye ve montajı size ait olduğu için ve tabi kullanım ömürleri daha düşük olduğu için mobilya mağazalarına göre daha ucuz fiyatlara satın alinabilmektedir.
Mobilya mağazaları kendi marka değerini;nakliye ve montaj giderlerini ekleyerek fiyat belirler.Mobilya mağazalarındaki kullanılan suntalam ve malzemeler daha kaliteli ve daha uzun ömürlü olduğu için fiyatlar yükseliyor doğal olarak.
İnternet ve yapı marketlerinden aldığınız mobilyalara montaj ve nakliye fiyatınıda eklediğinizde rakamlar yükseliyor ama yinede mağaza fiyatlarından uygun olması insanların internet ve yapı marketlerine yönelmesini sağlıyor.
Peki internetten aldığımız mobilyalar ?
İnternetten aldığınız mobilyaların nakliyesi var ama bina girişine kadar.
Üst katlarda oturuyorsanız ve asansör yoksa zorlanabilirsiniz.
İnternetten aldığınız mobilyaların montaji da size ait.
Eğer anliyorsanız mobilyalarınızı kendiniz montaj yapabilirsiniz.
Anlamıyorsanız belki kaba olarak toplayabilirsiniz ama teknik konularda sıkıntı yaşıyabilirsiniz.(Menteşe,arkalık,kapaklar ve raylar) vb.
Defalarca takıp geri sökmekle ürüne zarar verebilirsiniz.Ürünü yanlışda kurabilirsiniz.Basit gibi görünen karmaşık parçaların içinden çıkamıyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Profosyonel ekibimiz size en uygun fiyatlarla hizmet vermektedir.
05543713294


İnternetten veya yapı marketlerden aldığınız mobilyalarınızı kuramıyorsanız bizi arıyabilirsiniz.en uygun fiyatlarla profosyonel ve güvenilir montaj.

Daire içerisinde oda değişimi yapıcaksanız bizi arıyabilirsiniz.
Yatak odası-Oturma odası-Genç odası yer değişimlerinde her türlü mobilyanın sökülüp yeni odasında kurulumunu yapmaktayız.
Her türlü montaj demontaj işleri için bizimle iletişime geçebilirsiniz.
05543713294

MOBİLYA MONTAJI

Modüler mobilya olarak adlandırdığımız demonte halindeki mobilyaların çeşitli malzemelerle (minifix,vida,menteşe,ray) vb. birleştirilmesi işlemine mobilya montaj veya kurulum adı verilir.

Mobilya montaj işlerinde kullanılan minifix,vida,burgulu vida,kelebek birleştirme sistemleri içinde en sağlam ve yaygın olan minifix sistemidir.Demonte mobilyalarda genellikle sunta kullanılır.Nedenide mdf'ye cumbasından yapılan vidalama işleminde mdf'nin yarılmasıdır.Suntalarda bu sorun olmadığı için demonte mobilyalarda sunta kullanılır.Mdf genellikle su geçirmez özelliği olduğu için mutfak ve banyolarda kullanılır.Vidalarla yapılan birleştirilme işleminde sökülüp tekrar kurulması gerektiğinde aynı yerden atılan vida yeri genleşeceği için sağlam bir birleştirilme olmaz.Minifix sisteminde sunta ile temas olmadığı için istediğiniz kadar söküp takılabilinir.Ayrıca birleştirme işlemleri daha sağlam olur.Birleştirme malzemeleri içerisinde menteşe ve ray gibi malzemelerin çok çeşitleri vardır.

Bunların doğru yerde ve ölçülerinde monte edilmesi gerekir.Arkalıkların montajı  mobilyaların sabitlenmesinde önemli bir aşamadır.Günümüzde kanallı arkalıklar sayesinde daha sağlam ve düzgün bir montaj gerçekleşmektedir.Bazı uygun fiyatlı mobilyalarda arkalıkların çivilerle montelenmesi gerektiğinde düzgün monte edilmesi gerekir çünkü kapaklar takılırken ayarları bozulabilir.

Sonuçta sağlam ve düzgün bir mobilya kurulumu için gerekli ekipman ve ustalığa ihtiyaç vardır.

Bizde bu ihtiyacınızı karşılamak için montaj ve kurulum hizmeti vermekteyiz.Eğer sizinde uzmanlık gerektiren mobilya montaj işleriniz varsa bizimle iletişime geçebilirsiniz.


05543713294


İstanbul haritası

+90 554 3713294
Kadir Şahin İstanbul Avcılar Mobilya Montaj - Armut

Yorumlar

Yorum Gönder

Hemen Ara Montaj Ustası Gelsin

Furniture Assembly Service

Send the Picture of the Furniture to be Installed on WhatsApp Learn the Installation Fee. WhatsApp 05543713294

Çeviri

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı